Clairvoyance

Clairvoyance kan bruges som et yderst effektivt redskab til, at du får en helt ny forståelse af og indsigt i de udfordringer, som du har i dit liv. Clairvoyance er således en god metode til at gå helt direkte til kernen af dine udfordringer og finde ud af, hvordan du kan arbejde med dem i forhold til at skabe en forandring, nærme dig ønskede mål eller tilstande og dermed opnå større trivsel, ro og balance i dig selv og i dit liv.

Under en session stiller jeg ind på dig og mærker ind i dit energisystem. Jeg kan mærke blokeringer, ubalancer samt egenskaber og potentialer i energisystemet. Der er tale om et øjebliksbillede af dig. Jeg kommer ikke med endegyldige sandheder, men giver råd og vejledning, som du frit kan vælge at følge, hvis du vil.

Jeg er uddannet clairvoyant i august 2022. Jeg har en 3årig uddannelse i Højere clairvoyance og energiarbejde v/Camilla Nymand.

Hvis du går og tumler med noget, som du måske ikke helt ved, hvordan du skal håndtere – hvis du har lyst til forandring og er klar til at tage hånd om dig selv, din tilstand, dine tanker og dine følelser, åbne dit hjerte og lytte til din sjæls hvisken – så kunne vi være et godt match i dette dybe udviklingsarbejde.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du mærker, at dette kunne være noget for dig.

Har du lyst til at vide mere, så skriv til mig via nedenstående formular.

Clairvoyance