Clairvoyance

Clairvoyance betyder klarsyn.

Clairvoyance kan bruges som et yderst effektivt redskab til, at du får en helt ny forståelse af og indsigt i de udfordringer, som du har i dit liv. Clairvoyance er således en god metode til at gå helt direkte til kernen af dine udfordringer og finde ud af, hvordan du kan arbejde med dem i forhold til at skabe en forandring, nærme dig ønskede mål eller tilstande og dermed opnå større trivsel, ro og balance i dig selv og i dit liv.

Under en session stiller jeg ind på dig og mærker ind i dit energisystem. Jeg kan mærke blokeringer, ubalancer samt egenskaber og potentialer i energisystemet. Der er tale om et øjebliksbillede af dig. Jeg kommer ikke med endegyldige sandheder, men giver råd og vejledning, som du frit kan vælge at følge, hvis du vil.

ØVEKLIENTER –  Indtil august 2021 tilbyder jeg øvesessioner i Højere clairvoyance og energiarbejde – både ved fysisk fremmøde og over telefonen. En session varer en time og koster 300kr.

Det har ikke noget at sige, at vi ikke fysisk er i samme rum, effekten er den samme.

Jeg er uddannet clairvoyant i august 2020 og er startet på overbygningen i Højere clairvoyance og energiarbejde i november 2020. Uddannelsen tager jeg ved Camilla Nymand.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du mærker, at det kunne være noget for dig.

Har du lyst til at vide mere, så skriv til mig via nedenstående formular.

Clairvoyance