Membership

House of Queens

Jeg har været medlem af dette fantastiske, berigende og transformative fællesskab med Britta som mentor siden oktober 2017. Der ligger så meget materiale i form af meditationer/healinger, workshops, kurser, livetraininger, mulighed for køb af krystaller, smykker, journals i webshop og meget mere.

Jeg bruger materialet intuitivt og efter behov.

Britta er en vanvittig dygtig mentor – Hun er yderst kompetent og laver så dybdegående og indsigtsfuldt arbejde. Hun er et smukt, ærligt og transparent spejl, du kan benytte dig af i din egen udviklingsproces. Så hvis du ønsker at leve dit fulde potentiale, slippe blokeringer og transformere dig selv, din energi og dit liv og stå stærkt og selvkærligt i dig selv og din egen power –  så er House og Queens stedet for dig.

Er DU klar til at steppe up som den DRONNING, du er født til at være? House of Queens er det hotteste kursuscenter på internettet – et BAUMANNSK Bibliotek af energiarbejde og direkte adgang til de bevidsthedsnøgler, der sikrer dig dit drømmeliv. Du får dybdegående, transformerende kurser og materialer der ekspanderer din bevidsthed og skaber omgående og langsigtede resultater i dit liv. Du møder ligesindede kvindelige ledere af den nye tid, der nægter at gå på kompromis med deres personlige frihed, power og daglige lykke, men som istedet insisterer på at skabe deres drømmeliv efter egne præmisser. Du er billetten til det fede liv. Jeg mener, det er jo DIG, der har al kraften til at skabe et liv, som du drømmer om. Det er hvert vores eget ansvar at tage hånd om vores virkelighed og forme den som vi ønsker. Jeg siger ikke, det er let og fyldt med enhjørninge og tryllestøv, nope – jeg siger bare, at det er et faktum, at ingen andre end DU selv, kan ændre dit liv. Grunden til jeg fortæller dig dette, er simpel. Jeg har selv skabt et forrygende liv – og på alle de livsområder, der betyder allermest for mig. Måske kan du relatere: Kærlighed. Helbred. Glæde. Penge. Business. Dette medlemsskab er IKKE for alle. Her tales der lige ud af posen og du skal vide, hvad du siger ja til. HOQ er mit hjertebarn og jeg bliver nødt til at stå hårdt på mine kriterier, for ikke at spilde din tid, energi og dine penge, hvis ikke du kan nikke genkendende til følgende:

 • du er en højt bevidst kvinde med ben i næsen.
 • du leder ikke blot efter endnu et quick fix, som skal redde dit skind, men du er klar til selv at tage ansvar for din vibration.
 • du er helt klar til at blive heltinden i dit eget liv, istedet for at vente og vente … og vente…
 • du er åben overfor spirituelle energi redskaber, som bliver leveret i Den Nye Tids ufiltrerede, rå og ind til stålet facon.
 • du er klar til at lære af Danmarks vildeste kick-ass mentor, som aldrig ligger fingre imellem og som altid leverer energywork på eliteplan.
 • du er færdig med at slæbe dig afsted i sneglefart, når du i virkeligheden er født til overhalingsbanen.
 • du ikke længere orker at gøre livet så skide besværligt og tungt, når du meget hellere vil fejre dine dage her på den blå planet.

ER DET DIG? FEDT FEDT FEDT … så læs lige videre, og tab nu ikke underkæben, når du ser, hvad jeg er ved at lave klar til dig. Her er dit fitness-center for bevidsthed, der sørger for at hele din samlede energi er i stærkeste topform! Så snart du er meldt ind, får du adgang til et væld af kursusmaterialer og et helt bibliotek af mentor sessioner, healingsmeditationer, workshops og activations, der løfter din vibration til helt nye højder på områder som penge, succes, personlig power, egenkærlighed & feminin kraft HER ER HVAD DER KOMMER TIL AT SKE:

 • Hver måned får du kurser, hvor du lærer at åbne dig op for at modtage alt det, du drømmer om.
 • Du har et stærkt og solidt netværk af en hel flok lækre Queens, du kan sparre med, som hjælper, støtter og giver input i vores lukkede fortrolige gruppe på Facebook.
 • På dit personlige medlemssite finder du over 50 mentor sessioner med mig, hvor du får konkrete øvelser & actionsteps, super effektivt energiarbejde, magiske og spot-on korttrækninger og andre lækkerier til dig.
 • Healingsmeditationer og workshops der styrker din succes- og overflodsvibration, som gør dig i stand til at tiltrække penge.
 • Løbende kurser indenfor de hotteste livsområder, såsom manifestation, pengebevidsthed, personlig power, spirit work, intuition og højere bevidsthed.
 • Du får Danmarks største energi portal af bevidsthedsforandrende materialer til rådighed, og du kan tage dine kurser i dit eget tempo nårsomhelst.
 • Det hele leveres i en down-to-earth og nutidig jargon, så du ikke skal tørvetrille dig igennem timevis af kedelig undervisning. Her er der knald på og der mangler aldrig humor og nærvær i House of Queens.
 • Du får adgang til en af de dygtigste og mest autentiske mentors i DK, når det kommer til at skabe resultater og praktisere hvad hun prædiker.
 • Du bliver en del af et rent og helligt læringsrum, hvor der ikke er plads til at trække dit niveau ned. Her trækker vi dig op i de højeste vibrationer og du vil se resultater som matcher dette niveau.
 • og MEGET MERE

Alt sammen indgår i dit medlemsskab, hvor du får kursus materiale og super effektive energiredskaber til en værdi af over 45.000,- kr.

PRAKTISK INFO OM DIT ABONNEMENT

 • Du modtager kurser og energi trainings, der består af video trainings, øvelser, lydfiler mm. Disse ligger på dit helt eget private internet site, hvor kun du har adgang til. Du kan tage dine kurser, lige når du har lyst og tid.
 • Du får altså dit eget private online space, hvor alt materiale løbende bliver tilgængeligt. Du bestemmer selv hvilke dage og hvilke tidspunkter på døgnet, du vil følge dine kurser og trainings, og du kan altid gå tilbage og bruge tidligere udgivet indhold, lige når og hvor det passer dig bedst.
 • Der vil også fra tid til anden blive live-streamet kurser, trainings, workshops og øvelser fra den lukkede Facebook gruppe. Alt ligger tilgængeligt som replay, så kan du ikke være med lige på det pågældende tidspunkt, kan du se det når som helst efterfølgende. Alle livestreams fra Facebook gruppen kommer efterfølgende også til at ligge på din private medlemsside.
 • Dit abonnement fornyes automatisk med 30 dages mellemrum.
 • Der er ingen binding på dit abonnement, du kan framelde dig nårsomhelst.
 • Eventuelle rabatter bortfalder ved afmelding, og derefter kan du joine til normalpris, hvis du ønsker det.
 • Du har adgang til alt indhold på din private medlemsside og i Facebookgruppen, så længe du er medlem.